Vår klubbstuga
vid Skidtjärn

Klubben har en stuga vid Skidtjärn som medlemmar och övriga kan hyra. Priset är 400 kr/dygn för medlemmar och 600 kr/dygn för övriga, i hyran ingår max 4st fiskekort.

Stugan ligger bara några meter från sjön med oerhört vacker utsikt. I stugan finns fyra bäddplatser (en våningssäng och två extrasängar). Det finns även husgeråd för fyra personer.

I stugan finns inte tillgång till dricksvatten varför du måste ta med detta själv. El saknas, men mat kan beredas i vedspis. För belysningen kan en gasollampa hyras. Handikappanpassad toalett finns. Under 2011 har stugan handkappanpassats i sin helhet med ramp, vilket ökat tillgängligheten för personer med rörelsehinder.

Nytt 2012: Vi har bytt ut det gamla slitna plastgolvet till ett helt nytt klickgolv. Hela köksdelen är renoverad, men den gamla mysiga vedspisen är givetvis kvar.

Nytt 2014: Ny och större altan med ett nytt bänkbord är gjort under våren vi har satt nytt innertak ny köksinredning samt målat väggarna inne, det finns nu även en brandsläckare i stugan.

Med hänsyn till allergiker är det inte tillåtet med pälsdjur i stugan.

Nytt 2016: En grillplats iordningställd nedanför stugan mot sjön, för sköna stunder och mys vid grillen.

Vill du hyra stugan?

Lars Eng
Tel: 0270-42 01 25
Mob: 070-621 68 73

Lediga datum