Vår klubbstuga
vid Skidtjärn

Klubben har en stuga vid Skidtjärn som medlemmar och övriga kan hyra. Priset är 600 kr/dygn för medlemmar och 800 kr/dygn för övriga, i hyran ingår max 4st fiskekort.

Stugan ligger bara några meter från sjön med oerhört vacker utsikt. I stugan finns fyra bäddplatser (en våningssäng och två extrasängar). Det finns även husgeråd för fyra personer.

I stugan finns inte tillgång till dricksvatten varför du måste ta med detta själv. El saknas, men mat kan beredas på tvålågit gasolkök. Uppvärmning sker med gasolkamin. Handikappanpassad toalett finns. Under 2011 har stugan handkappanpassats i sin helhet med ramp, vilket ökat tillgängligheten för personer med rörelsehinder.

Nytt 2012: Vi har bytt ut det gamla slitna plastgolvet till ett helt nytt klickgolv. Hela köksdelen är renoverad, men den gamla mysiga vedspisen är givetvis kvar.

Nytt 2014: Ny och större altan med ett nytt bänkbord är gjort under våren vi har satt nytt innertak ny köksinredning samt målat väggarna inne, det finns nu även en brandsläckare i stugan.

Med hänsyn till allergiker är det inte tillåtet med pälsdjur i stugan.

Nytt 2016: En grillplats iordningställd nedanför stugan mot sjön, för sköna stunder och mys vid grillen.

Vill du hyra stugan?

Lars Eng
Mob: 070-621 68 73

Lediga datum